3 פרוסות לחם
1 בננה בשלה
1 ביצה
1 כף חמאת בוטנים
1/4 כפית קינמון טחון
מעט שמן זית/חמאה לטיגון
1. מערבבים את כל המרכיבים בצלחת.
2. טובלים כל פרוסת לחם משניי צדדיה. ומשרים לכ-5 דקות.
3. מחממים מחבת עם שמן/חמאה על אש בינונית נמוכה.
4. מנמיכים את האש ומעבירים את פרוסות הלחם. מטגנים מספר דקות מכל צד עד הזהבה.
פרנץ/ טוסט מאפשר חשיפה וגיוון בשגרה לביצה לאחר שלילת אלרגיה עבור קטנטנים ש*כרגע* לא מסכימים לאכילת חביתה/מקושקת/ביצה קשה. אל תשכחו להמשיך לחשוף לאחרונים :)
רעיונות נוספים לגיוון: פרנץ' טוסט תותים ויוגורט יווני ופרנץ' טוסט תפוח קינמון.
חלבון הביצה נחשב לחלבון בעל הערך הגבוה ביותר. ילדים משתמשים בו ביעילות רבה לגופם ולכן זהו גיוון שאפשר לשלב בקלות גם עבור פעוטות וילדים.
המתכון יתאים עבור קטנטנים שכבר נחשפו ואוכלים לחם. מרקם הפרנץ' טוסט רך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
עבור קטנטנים שנמנעים מביצים: ניתן לטבול את הלחם ב-1/4 כוס חלב/משקה צמחי שעורבב עם מעט קורנפלור להסמכה.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן