2 פרוסות לחם
2 תותים מעוכים/טחונים
1/2 כף יוגורט יווני
1 ביצה טרופה
מעט שמן זית/חמאה לטיגון
אפשרי: תוספת של מייפל/סילאן/פירות מעל
1. מערבבים תותים עם יוגורט.
2. מסירים את החלק הקשה בלחם או קורצים צורה.
3. מורחים במרכז הלחם וסוגרים עם הפרוסה השנייה.
4. סוגרים עם סוגר ייעודי או מזלג.
5. טובלים את שני צידי הכריך בביצה
6. מחממים מחבת עם שמן/חמאה על אש בינונית נמוכה.
7. מנמיכים את האש ומעבירים את הכריך. מטגנים מספר דקות מכל צד עד הזהבה.
רעיונות נוספים לגיוון: פרנץ' טוסט בננה חמאת בוטנים ופרנץ' טוסט תפוח קינמון.
חלבון הביצה נחשב לחלבון בעל הערך הגבוה ביותר. ילדים משתמשים בו ביעילות רבה לגופם ולכן זהו גיוון שאפשר לשלב בקלות גם עבור פעוטות וילדים.
המתכון יתאים עבור קטנטנים שכבר נחשפו ואוכלים לחם. מרקם הפרנץ' טוסט רך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
עבור קטנטנים שנמנעים מביצים: ניתן לטבול את הלחם ב-1/4 כוס חלב/משקה צמחי שעורבב עם מעט קורנפלור להסמכה.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן