כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
16 תגובות
היי מורין
תודה על המתכונים המעולים!
האם אפשר להקפיא?
הכנתי בעבר והיה מצויין אבל אני מנסה להכין מתכונים שאני יכולה לגוון ולתת פעם בשבוע וכל פעם לשלוף מהפריזר
עובר הקפאה מצויין, תהנו
בעלי הכין ויצאו ממש טעימים! תודה רבה על המתכון
שמחה לשמוע
הי! המלצה לקמח לל"ג למתכון הזה?
היי, השתמשתי בשל שר הסגול ויצא אחלה
היי מורין
תודה על עוד מתכון לארוחה מושלמת שאמילי זללה!
שמחה מאוד לשמוע
מה בעצם המתכון המקורי? שכתבת שהוא פופלארי?
מבוסס על המתכון שכאן. מכינים במקום שבלולים 2 פיצות קטנות
יעבוד גם עם יוגורט רגיל 3%?
תצטרכי להוסיף יותר קמח ואז המרקם ישתנה בהתאם
היי
האם אפשר להמיר את כל הקמחים בקמח כוסמין לבן ?
כן, אין בעיה
היי
יש לך המלצה לסוג מסוים של זיתים? (אולי משהו פחות עמוס במלח וכו׳)
תודה!!
היי טל, קונה בד"כ מהמותגים המוכרים מהסיבה שזה מזון שמומלץ לא לצרוך ממנו בכמויות גבוהות בשל תכולת נתרן גבוהה (ההבדלים בין המותגים בד"כ יהיו זניחים מבחינת תכולת המלח).