1 ביצה
1/2 כוס סוכר
120 מ"ל מים חמים
1 כוס קמח
40 גרם חמאה מומסת
אפשרי:
1 כפית תמצית וניל
1. טורפים יחד ביצה וסוכר עד קבלת בלילה אוורירית.
2. מוסיפים מים ותמצית וניל.
3. מערבבים פנימה את הקמח.
4. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
5. מעבירים למקרר לחצי שעה.
6. משמנים את מכשיר המולטי קייק.
7. שופכים 2 כפות מהבלילה וסוגרים.
8. אחרי כ-2 דקות הופכים וסוגרים שוב.
9. כשהוופל מזהיב, מוציאים ומגלגלים מייד לצורת גביע בעזרת קונוס (הוופל מתקשה במהירות ולכן עבדו בזהירות אבל בצמוד להוצאה מהמכשיר). ניתן לצור צורת גליל, קערה או כל מה שתרצו.
10. מאחסנים בכלי אטום.
מחפשים גלידה ביתית? גלידת בננות ביתית או סורבה מנגו ישתלבו כאן מצויין!
הוופל קריספי בטירוף! מתאים לפעוטות וילדים המיומנים באכילת מרקם דומה. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 Responses
מתכון מדהים!!!
לא האמנתי שככה יצאו לי קונוסים מרהיבים קראנצ'יים וטעימים!!!
לי אין מולטי קייק, אבל זה יוצא מדליק לגמרי גם על מחבת רגילה על הגז, עם מקל ארטיק לשטח את הבלילה ועיתון מגולגל כדי לגלגל עליו קונוס.
איזה יופי!
תודה!!!
עשית לנו חשק לנסות גם 🙂
תודה!!!
נתת לנו חשק לנסות גם….=+)