2 כוסות יוגורט יווני
1/4 כוס ממתיק כמו מייפל/דבש (דבש רק מעל גיל שנה)
1 כף מיץ לימון סחוט
1 כפית תמצית וניל
כל תוספת שאוהבים מעל
1. שלב זה אינו חובה אך תורם לקרמיות של התוצאה הסופית: ממקמים מסננת מעל קערה ומניחים מעל המסננת נייר סופג (הסוג העבה). מעבירים את היוגורט לנייר הסופג ומאחסנים במקרר לשעתיים. שלב זה מאפשר להיפטר מנוזלים מיותרים.
2. מערבבים בקערה קטנה את כל המרכיבים.
3. מעבירים את היוגורט למגש קוביות קרח ומקפיאים ללפחות 3-4 שעות.
4. מעבירים לבלנדר את קוביות היוגורט וטוחנים עד לקבל מרקם חלק.
5. שימו ❤️ אם המרקם אינו מזכיר גלידה אפשר להוסיף מעט חלב/משקה צמחי.
6. מקשטים בתוספות שאוהבים ומגישים מייד.
ניתן להמיר ליוגורט טבעוני או ליוגורט רגיל.
יש לכם במקרה נינג'ה קרימי? מערבבים את המרכיבים, מקפיאים ומכינים על תכנית "גלידה לייט". מגישים מייד.
הגלידה שמתקבלת טובה להגשה מיידית או להקפאה בתבניות ארטיקים.
יתאים לקטנטנים! לתינוקות אפשר לוותר על המתקה ולזלף מעל חמאת בוטנים/אגוזים טעימה ו/או לשלב פירות קיץ טעימים😍וודאו כי המרקם שהתקבל אינו מכיל גושי יוגורט, הרכיבים נטחנו היטב והתינוק נחשף לרכיבי המתכון בנפרד.
מחפשים גלידה לקטנטנים ללא סוכר מוסף? נסו את גלידת הפירות שלי
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן