1 כוס גרגרי חומוס מסוננים מקרטון/שימורים (כחצי מהכמות שיש באריזה)*
1 כף טחינה גולמית**
1/2 כף שמן זית
1 שן שום קטנטנה
מיץ מ- 1/4 לימון סחוט
2-3 קוביות קרח
אפשרי: מלח לפי הטעם
1. מוסיפים את כל מרכיבי המתכון לבלנדר.
2. טוחנים עד מרקם חלק (לי לקח כדקה במספר פולסים).
3. מאחסנים במקרר עד 3 ימים.
הצעת הגשה: לצד ירקות טריים ופיתת כוסמין בתנור עם שמן זית וזעתר.
* ניתן להשתמש בכוס של גרגרי חומוס קפואים או יבשים שעברו בישול.
**עבור קטנטנים עם מניעה לשומשום, ניתן להמיר לשמן זית.
מומלץ להגיש לצד מזון עשיר בויטמין C כדי להגביר את ספיגת הברזל מהחומוס (עגבניה, ברוקולי, תות אפרסק, קיוי ועוד).
יתאים החל מגיל חצי שנה. התאימו את המרקם למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד (טחינה הינה אלרגן❗️).
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן