3 בננות בשלות מעוכות (כמות של כ 1+1/4 כוסות)
3 ביצים
3 כפות של כל חלב שתבחרו
1 כפית תמצית וניל
2.5 כוסות קמח שקדים
1 כפית קינמון טחון
1 כפית סודה לשתיה
אפשרי:
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן.
2. בקערה גדולה מערבבים בננות, ביצים, חלב, תמצית וניל עד איחוד.
3. מוסיפים קמח שקדים, קינמון וסודה לשתיה. מערבבים (מומלץ עם כף עץ/סיליקון).
4. במידה ורוצים: מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.
5. מעבירים לתבנית ואופים כ-45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש ממרכז הלחם.
6. מצננים לחלוטין ופורסים.
7. שומרים במקרר או מקפיאים. הלחם במיטבו יום אחרי ההכנה!
לתינוקות ופעוטות- אין צורך להוסיף שוקולד צ'יפס. מתיקות הבננות תספיק בהחלט. אל תשכחו להשתמש בבננות בשלות מאוד🙂(כתמים חומים).
מרקם הלחם רך מאוד. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד. (ביצים/שקדים/חלב הינם מרכיבים אלרגניים ודורשים חשיפות מבוקרות).
ניתן להמיר לתבניות מאפינס או 2 תבניות אינגליש קייק צרות.
בא לכם את המתכון המקורי ללחם הבננות שלי? ממש כאן: לחם בננה שיבולת שועל
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן