1/2 כוס יוגורט יווני*/ גבינת שמנת
4 ביצים
אפשרי: מעט תמצית וניל ו/או קינמון טחון
1. טוחנים את כל המרכיבים עד למרקם חלק (התערובת תהיה נוזלית).
2. מחממים מחבת עם מעט שמן ויוצקים 2 כפות בלבד מהבלילה עבור כל פנקייק. במידה ומשתמשים במחבת רגילה, שימו לב שהתערובת מתפזרת וזה בסדר.
3. הופכים אחרי מספר דקות, לאחר התייצבות והופעת בועות.
4. משדרגים עם כל תוספת שאוהבים!
5. שומרים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
*השתמשתי ביוגורט יווני 10% שומן, לדעתי פחות מזה יהיה דליל מדי ולא יעבוד.
מרקם הפנקייק עדין ורך מאוד. יתאים לקטנטנים המתנסים באוכל אצבע רך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד (ביצים ומוצרי חלב הינם אלרגניים שכיחים).
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן