שניצלונים אפויים/באיירפרייר

היי אני מורין, תזונאית ילדים ואני לא מטגנת שניצלים כבר שנים! נניח רגע בצד את "הטייטל" של התזונאית, אני לא מתחברת להתעסקות, להתזות, ללכלוך ולתוצאה הסופית. ריכזתי לכם פה טיפים לשניצלונים מוצלחים ללא טיגון! מהרגע שתנסו, לא תרצו לחזור לטגן :)

זמן הכנה: 25 דקות

כמות: 9 יחידות

מצרכים:

9 נתחי פילה עוף

לציפוי:

1 כף שמן זית

2 ביצים

1 כוס פירורי לחם/פירורי ללא גלוטן

לתיבול הפירורים (אני משתמשת בפירורים ללא תוספות ולכן יש צורך):

1 כפית מלח

1 כפית תבלין גריל

1 כפית שום גבישי

חופן שומשום

אופן הכנה:

  1. מדקקים מעט את הפילה בעזרת פטיש שניצלים.
  2. מערבבים את הביצים עם השמן זית ובכלי נפרד את הפירורים עם התבלינים.
  3. טובלים את הפילה בביצה ומכסים בפירורים.
  4. מניחים על גבי נייר אפיה ומזלפים מעל שמן זית נוסף.
  5. בתנור: אופים 20-25 דקות ב-180 מעלות. מומלץ להפוך אחרי כ- 15 דקות.
  6. באייר פרייר: 12-15 דקות ב-180 מעלות.

טיפים ותחליפים:

מרקם השניצל קריספי מבחוץ ורך מבפנים. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי חשפתם למרכיבי המתכון בנפרד.

אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן

מתכונים נוספים שאולי יעניינו אותך:

עוגיות סנדוויץ' חמאת בוטנים

שלום וברוכים הבאים לאחת הפינות הקבועות עליי: " אני יכולה יותר טוב". הפעם עוגיות עם נינוח של חמאת בוטנים מ-3 מרכיבים מעולים. הרבה הרבה יותר טוב מעוגיות קנויות, בהבטחה :)

ריבת צ'יה ופרי

לפעמים הבנות שלי מבקשות ריבה. אז נכון שקיימות ריבות איכותיות לקניה, אבל ניסתם פעם להכין אחת כזאת שהיא ביתית, מהירה וללא סוכרים מוספים? מכינים, מאחסנים ויש פיתרון מעולה לבקרים עמוסים.

חטיפי גרנולה ושוקולד צ'יפס ביתיים

את המתכון שכאן ניסיתי מספר פעמים עד שהגעתי לתוצאה מוצלחת. היה לי חשק גדול לחטיפי גרנולה אבל כאלה עם מרכיבים מוכרים, ביתיים, סוכר בכמות מופחתת וללא ביצים או אלרגניים אחרים. קל להכנה, טעים בטירוף וניתן לאחסן במקרר במשך שבועות.

גרנולה ביתית ללא תוספת סוכר

מה הופך את המתכון הזה לממש מוצלח? קל להכנה, רק מרכיבים טובים, ללא תוספת סוכר ומתאים גם לקטנטנים (הכל בהערות). תהנו!

מעדן פרי ביתי

מכירים את המעדן עם תחתית הפרי הסמיך והכיפי? בואו נכין אחד כזה ביתי, בקלות ובכמה דקות בלבד!

טיובים ביתיים של יוגורט ופירות

היום בפינתנו- "אני יכולה יותר טיוב": טיובים ביתיים שמכינים בצ'יק, הטעם אדיר והבנות שלי התלהבו ממש!!!

קרקר בטטה

3 מרכיבים ויש לכם נשנוש מזין לקטנטנים :)

שניצלוני פרגית בצורות

נתקלתי במתכון מעניין של שירן מתתיהו בו היא פשוט "מעצבת" מהשניצל שלה צורות ריבועים. ילדים כ"כ אוהבים ומתחברים לדמויות מתוקות אז למה בעצם לא לקחת את החותכן האהוב עליהם וליצור ממנו שניצל טעים וביתי בצורות? :)

עוגת דלעת, תפוח עץ וסולת אישית לתינוקות

איך אוכלים דייסה טעימה עם הידיים? בדיוק כך😆⬇️ אם התינוק שלכן הגיע לשלב של אוכל אצבעות ואתן מחפשות מתכון קליל וטעים, שמרו לכן את המתכון הבא!

לביבות בטטה עדשים אפויות

אם התינוק שלכם נמצא בשלב של אוכל אצבעות ואתם תוהים במקרה איך לשלב קטניות בתפריט- הגעתם למקום הנכון😉 לביבות כתמתמות ורכות מבטטה ועדשים אדומות🧡

יצא לך להכין את המתכון? יש לך שאלות? כאן המקום לכתוב לי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *