1 בטטה גדולה קלופה (כ-300 גרם)
1.5 כפות שמן זית
2 כפות קורנפלור
אפשרי לתוצאה מתוקה:
1 כף ממתיק כלשהו (סילאן/מייפל/סוכר)
ככל שעובי הקרקר שלכם יהיה דק יותר- כך יצא קראנצ'י יותר. עבור תינוקות, ממליצה לשמור על עובי של לפחות 1-1.5 ס"מ לתוצאה יציבה ורכה מספיק. התאימו את מרקם הקרקר למיומנות האכילה של ילדכן ושימו לב כי נחשפו לרכיבי המתכון בנפרד.
מילה של תזונאית: הגישו לצד ממרח חלבוני/שומני כמו גבינה/טחינה/חומוס ליצירת ארוחה קטנה ומאוזנת.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן