1 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
1/4 כוס שמן קוקוס מומס*
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות שיבולת שועל מלאה
1/2 כוס קוקוס טחון
1/2 כוס זרעי צ'יה**
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
2. מפזרים על גבי נייר אפייה בתבנית.
3. אופים ב-150 מעלות למשך 25 דקות (משגיחים שלא נשרף), מערבבים ואופים לעוד כ 10-15 דקות.
4. מצננים ומאחסנים בכלי אטום.
לתינוקות❗ טוחנים עד למרקם אבקתי ומערבבים בנוזל/יוגורט כדי לאפשר השרייה של זרעי הצ'יה ומרקם נעים לבליעה. אין להגיש גרנולה בשלמותה לקטנטנים.
*ניתן להמיר לטחינה גולמית מעורבבת במעט מים. שימו לב כי טעמה של הטחינה דומיננטי יחסית🙂
**ניתן להשמיט אבל גם כשמיועד לתינוקות, אפשרי לשילוב.
התאימו את המרקם למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי נחשפו למרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן