1/2 כוס רסק תפוחים (חבילה קטנה)
1 ביצה
1/3 כוס חלב או משקה סויה ללא תוספת סוכר
1/4 כוס שמן זית
1 כפית קינמון טחון
1 כוס קמח תופח או קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפיה*
1 תפוח מקולף ומגורד.
אפשרי:
2-3 כפות סילאן/מייפל
ממליצה להשתמש ברסק תפוחים ללא תוספת סוכר.
*לגירסה לל"ג אני משתמשת בחצי כוס של קמח כוסמת+חצי כוס של קמח לל"ג ("כרגיל"/"תמי")
השתמשתי בשמן זית. טעמו אינו מורגש כאן.
עבור תינוקות מומלץ שלא להוסיף המתקה מלבד רסק התפוחים והתפוח.
המאפינס רכים מאוד, יתאים כאוכל אצבעות לתינוקות המיומנים במרקם דומה. שימו לב כי חשפתם לכל רכיבי המתכון האלרגניים בנפרד (ביצה, משקה סויה/חלב)
מזכירה שניתן להשתמש בחלב רגיל כחלק ממתכון ובכמות קטנה גם לפני גיל שנה.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 Responses
האם אפשר להשתמש רק בתפוחים מגורדים או טחונים במקום רסק תפוחים?
אפשרי אבל לדעתי המרקם יוצא פחות מוצלח
האם אפשר להחליף את הביצה בבננה או משהו אחר? או פשוט לוותר עליה?
כן עבור כל ביצה ניתן להמיר בחצי בננה 🙂 לקחת בחשבון כי המרקם והטעם ישתנו.