1 בננה בשלה
1 אבוקדו בשל
1 ביצה
3-4 כפות קמח רגיל/מלא/כוסמת
אפשרי:
1/2 כפית קינמון
1. מועכים בננה ואבוקדו ומעבירים לקערה.
2. מצרפים את שאר הרכיבים ומערבבים.
3. מחממים מחבת משומנת או נון-סטיק.
4. יוצקים ככף מבלילת הפנקייק למחבת על חום בינוני-נמוך.
5. הופכים אחרי 2-3 דקות/הזהבה.
6. חותכים בהתאם למיומנות האכילה של הילד ומגישים.
מרקם הפנקייקים רך מאוד. התאימו את המרקם למיומנות של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן