1 כוס פצפוצי קינואה*
1/2 כוס שוקולד צ'יפס (השתמשתי במריר 70%)
1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה וטבעית
1. ממיסים את השוקולד בפולסים.
2. לקערה מוסיפים את הקינואה, חמאת הבוטנים והשוקולד המומס. מערבבים היטב.
3. משטחים בקופסה עם נייר אפיה ומקפיאים לשעתיים.
4. שולפים, חותכים ומגישים.
5. ניתן לאחסן במקרר או במקפיא.
ניתן לקנות פצפוצי קינואה מוכנים (את שלי קניתי בניצת הדובדבן). במידה ויש לכם קינואה רגילה כך תכינו: קחו 1/4 כוס של קינואה לא מבושלת (לא משנה הצבע) ושפכו למחבת שחוממה על אש נמוכה בינונית. ערבבו את הקינואה עד שהיא מתחילה להתפצפץ. ערבבו לעוד כשתי דקות והסירו מהאש.
אנא קחו בחשבון שמרקם החטיפים אינו מתאים לתינוקות ופעוטות בראשית האכילה. הייתי מכוונת מבחינת מרכיבים ומרקם לשנתיים פלוס. בתיאבון❤️
אהבתם את המתכון? תוכלו לגוון עם הפיצפוצים ולהכין מהם דגני בוקר ביתיים ואיכותיים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן