2 תפוחים מזן מתוק (כמו פינק ליידי/גאלה/רד דלישס)
1/2 כפית קינמון
1. מחממים תנור ל-110 מעלות ומניחים נייר אפיה בתבנית.
2. שוטפים, מוציאים את הליבה וחותכים את התפוחים לפרוסות דקות*
3. מסדרים בתבנית ובוזקים מעל מעט קינמון (לא חובה אבל מוסיף מאוד לטעמי).
4. אופים 45-60 דקות.
5. מצננים ומגישים או שומרים בקופסה אטומה למספר ימים.
בכל מקרה ובכל מזון: מתחשבים בילדים עם אלרגיות. אוכלים מחוץ למתקנים ומנקים ידיים אחרי אכילה🙏🏼❤️
*אם החטיף מיועד לפעוטות, ממליצה להסיר את הקליפה שנוטה להתקשות באפיה. באופן כללי, החטיף מיועד לקטנטנים שכבר מיומנים בלעיסה/נגיסה ולא לראשית אכילה👶🏻
ניתן לקרוץ וכך להיפטר מהגרעינים והחלקים הפחות אכילים של התפוח כפי שעשיתי בסרטון.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן