לפעמים הבנות שלי מבקשות ריבה. אז נכון שקיימות ריבות איכותיות לקניה, אבל ניסתם פעם להכין אחת כזאת שהיא ביתית, מהירה וללא סוכרים מוספים?
מכינים, מאחסנים ויש פיתרון מעולה לבקרים עמוסים.
את המתכון שכאן ניסיתי מספר פעמים עד שהגעתי לתוצאה מוצלחת. היה לי חשק גדול לחטיפי גרנולה אבל כאלה עם מרכיבים מוכרים, ביתיים, סוכר בכמות מופחתת וללא ביצים או אלרגניים אחרים. קל להכנה, טעים בטירוף וניתן לאחסן במקרר במשך שבועות.
נתקלתי במתכון מעניין של שירן מתתיהו בו היא פשוט "מעצבת" מהשניצל שלה צורות ריבועים. ילדים כ"כ אוהבים ומתחברים לדמויות מתוקות אז למה בעצם לא לקחת את החותכן האהוב עליהם וליצור ממנו שניצל טעים וביתי בצורות? :)
היי אני מורין, תזונאית ילדים ואני לא מטגנת שניצלים כבר שנים! נניח רגע בצד את "הטייטל" של התזונאית, אני לא מתחברת להתעסקות, להתזות, ללכלוך ולתוצאה הסופית. ריכזתי לכם פה טיפים לשניצלונים מוצלחים ללא טיגון! מהרגע שתנסו, לא תרצו לחזור לטגן :)
הילדים לא מוכנים לאכול ירקות? כמה תזכורות חשובות:
ירקות זה לא רק מלפפון עגבניה.
שנו צורת הגשה! תופתעו לגלות שהם מסרבים לגזר בסלט אבל "צ'יפס" גזר זאת למשל הצלחה🙂
ילדים נוטים לא לאכול מזונות מסויימים, כשהם אינם נחשפים אליהם. אל תתייאשו והמשיכו לאפשר הזדמנויות כדי שהם יוכלו להפתיע אתכם☺️