2 כפות שמן זית
3 כוסות של ירקות שאוהבים חתוכים גס (בצל, סלרי, בטטה, גזר, דלעת, פלפל, כרובית)
800 גרם עגבניות מרוסקות (השתמשתי ב-2 פחיות).
אפשרי:
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1. מחממים סיר עם שמן זית.
2. מוסיפים את הירקות ומבשלים מכוסה על אש בינונית כ-10 דקות עד התרככות קלה.
3. מוסיפים עגבניות מרוסקות, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה, מכוסה חלקית כ-25 דקות עד התרככות מלאה.
4. טוחנים לרוטב.
רוטב שהולך נהדר עם קציצות הבקר שלי.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 Responses
אפשר להקפיא את הרוטב?
בהחלט