כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
4 תגובות
יצא מעולה! אוורירי. למרות שהוספתי בננה קטנה מעוכה. יש טיפ טיפונת טעם לוואי של אבקת אפיה
היי רחל
לא מכירה את זה אבל אפשר לנסות בפעם הבאה להפחית מעט בכמות
יצא טעים ממש! לקמח השקדים יש טעם מיוחד, הפנקייקים יצאו אווריריים והיה ממש כיף להכין ולאכול
ממש משמח לשמוע!