3 תפוחים, קלופים, ללא ליבה
1 כוס קמח רגיל/מלא/ללא גלוטן*
1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים בינוניות
1 כפית קינמון טחון
*השתמשתי בקמח ללא גלוטן של שר מיקס בי.
מתיקות הלחם מעודנת❗ ומגיעה מהפרי בלבד. לגדולים יותר ניתן להמתיק מעבר עם סילאן/מייפל וכו'.
מרקם הלחם רך מאוד. יתאים לתינוקות ופעוטות המיומנים באכילת מרקם דומה. שימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 Responses
היי מה אפשר לשים במקום הביצים?
היי, טרם ניסיתי כאן תחליף
הי.
לאיזה תבנית המתכון כאן מספיק?
אינגליש קייק/תבנית מרובעת/שקעים