2-3 בננות "זהב" מעוכות (בשלות מאוד)
2 ביצים
2 כפות דבש/סירופ מייפל (דבש רק מעל גיל שנה)
50 גרם (1/4 כוס) חמאה מומסת/שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל
2/3 כוס קמח שיבולת שועל (ניתן לטחון לבד)
1/4 כוס אבקת קקאו
1/4 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1. אל תוך קערה מוסיפים ביצים, בננות מעוכות, דבש/מייפל, חמאה/שמן קוקוס ותמצית וניל. מערבבים לקבלת בלילה חלקה.
2. מוסיפים פנימה קמח, אבקת קקאו, אבקת אפיה, מלח ושוקולד צ'יפס. מערבבים עד איחוד.
3. מעבירים את הבלילה לתבנית קטנה/בראוניז על גבי נייר אפיה.
4. אופים ב-180 מעלות, למשך כ-20 דקות עד התייצבות.
5. מצננים לחלוטין לפני חיתוך.
6. מאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
המתכון הפעם מכוון לגילאי שנה ומעלה. יחד עם זאת השתדלו להימנע בשגרה מתוספת המתקה לקטנטנים עד גיל שנתיים. זה מתכון שיכול לשמש כיציאה מהשגרה או לוותר על המתקה ולקבל את המתיקות מהבננות בלבד.
מרקם הבראוניז רך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם. שימו ❤️ לרכיבי המתכון האלרגניים ודאגו לחשיפה בהתאם.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 Responses
הכנתי בנינג'ה בתבניות מאפינס ופיזרתי מעט קוקוס למעלה. יצא מדהים, תודה מורין!
נהדר! שמחה לשמוע