3. מעבירים את הבלילה לתבנית קטנה/בראוניז על גבי נייר אפיה.
4. אופים ב-180 מעלות, למשך כ-20 דקות עד התייצבות.
5. מצננים לחלוטין לפני חיתוך.
6. מאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
טיפים ותחליפים:
המתכון הפעם מכוון לגילאי שנה ומעלה. יחד עם זאת השתדלו להימנע בשגרה מתוספת המתקה לקטנטנים עד גיל שנתיים. זה מתכון שיכול לשמש כיציאה מהשגרה או לוותר על המתקה ולקבל את המתיקות מהבננות בלבד.
מרקם הבראוניז רך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם. שימו לרכיבי המתכון האלרגניים ודאגו לחשיפה בהתאם.
זאת הפיתה הכי טובה שתכינו
היא קלה להכנה, רכה, עם כיס מושלם למילוי.
8 מרכיבים ברורים והבצק שנוצר חלומי וכיף לעבוד איתו. הגירסה שכאן כוללת פירוט להכנה על מחבת או אפיה בתנור.
אחרי ההצלחה של פיצת בצק היוגורט הייתי חייבת לקחת את זה לכיוון נוסף אז בואו נכין בייגלס: המרקם רך, אפשר למרוח כל ממרח שאוהבים, כל ביס נותן תוספת יפה של חלבון וסידן לתזונת הקטנטנים ויש גם גירסה ללא גלוטן!
מכירים את זה שיש משהו שלא נוגע בכם עד שאסור לכם ממנו? :) אז המגולגלות הפופלאריות לא משכו אותי יותר מדי עד שהבנתי שאין לי ממש אפשרות להכין אותם כי ההכנות שלי הן ללא גלוטן מאז גילוי הצליאק של ביתי מאיה. שבת בבוקר, באים אורחים, נזכרתי שיש לי מתכון לבצק אדיר וזה חייב לעבוד. מאפה טעים, פריך, מרשים, בלי יותר מדי עבודה.
ביום המשפחה עשו מסיבה בגן של מאיה הצליאקית שלי וחלק מהכיבוד כלל מאפים שונים. שינסתי מתניים והחלטתי שאני סוף סוף מתנסה בהכנת בצק ללא גלוטן שמתאים למאפה הכל כך טעים הזה! הצלחתי :)
אחד הדברים שהבנות שלי הכי אוהבות לעשות זה להתעורר מוקדם :) כדי שהבקרים יהיו פחות קשוחים אני אוהבת להתארגן ראש עם גיוון לארוחת הבוקר כמו מאפינס. לפניכם מתכון מאוזן ועשיר מ-5 מרכיבים בלבד. את המאפינס ניתן להקפיא ולשלוף בעת הצורך.
בכלל תכננתי לקנות אזני המן אבל כשאני מכינה בבית אני חוסכת בעלויות ויכולה לשלוט במרכיבים כמו גם במילויים (כאן בבית, כל אחד אוהב משהו אחר ). מתכון בסיסי ומהיר אבל עשיר מאוד תזונתית!
זאת הפיתה הכי טובה שתכינו
היא קלה להכנה, רכה, עם כיס מושלם למילוי.
8 מרכיבים ברורים והבצק שנוצר חלומי וכיף לעבוד איתו. הגירסה שכאן כוללת פירוט להכנה על מחבת או אפיה בתנור.
אחרי ההצלחה של פיצת בצק היוגורט הייתי חייבת לקחת את זה לכיוון נוסף אז בואו נכין בייגלס: המרקם רך, אפשר למרוח כל ממרח שאוהבים, כל ביס נותן תוספת יפה של חלבון וסידן לתזונת הקטנטנים ויש גם גירסה ללא גלוטן!
מכירים את זה שיש משהו שלא נוגע בכם עד שאסור לכם ממנו? :) אז המגולגלות הפופלאריות לא משכו אותי יותר מדי עד שהבנתי שאין לי ממש אפשרות להכין אותם כי ההכנות שלי הן ללא גלוטן מאז גילוי הצליאק של ביתי מאיה. שבת בבוקר, באים אורחים, נזכרתי שיש לי מתכון לבצק אדיר וזה חייב לעבוד. מאפה טעים, פריך, מרשים, בלי יותר מדי עבודה.
ביום המשפחה עשו מסיבה בגן של מאיה הצליאקית שלי וחלק מהכיבוד כלל מאפים שונים. שינסתי מתניים והחלטתי שאני סוף סוף מתנסה בהכנת בצק ללא גלוטן שמתאים למאפה הכל כך טעים הזה! הצלחתי :)
אחד הדברים שהבנות שלי הכי אוהבות לעשות זה להתעורר מוקדם :) כדי שהבקרים יהיו פחות קשוחים אני אוהבת להתארגן ראש עם גיוון לארוחת הבוקר כמו מאפינס. לפניכם מתכון מאוזן ועשיר מ-5 מרכיבים בלבד. את המאפינס ניתן להקפיא ולשלוף בעת הצורך.
בכלל תכננתי לקנות אזני המן אבל כשאני מכינה בבית אני חוסכת בעלויות ויכולה לשלוט במרכיבים כמו גם במילויים (כאן בבית, כל אחד אוהב משהו אחר ). מתכון בסיסי ומהיר אבל עשיר מאוד תזונתית!
4 תגובות
הכנתי בנינג'ה בתבניות מאפינס ופיזרתי מעט קוקוס למעלה. יצא מדהים, תודה מורין!
נהדר! שמחה לשמוע
יש בעיה במתכון – צריך להוסיף את השוקולד צ'יפס שכתוב באופן הכנה למעלה למרכיבים
היי השוקולד צ'יפס אינו חובה. הוסף לרשימת המרכיבים