2 בננות בינוניות בשלות מאוד
1+1/4 כוסות שיבולת שועל
1/3 כוס חמאת בוטנים טבעית חלקה
1/2 כפית קינמון
אפשרי: 1/4 כוס שוקולד צ'יפס
1. מערבבים את כל הרכיבים מלבד השוקולד בקערה אחת.
2. מערבבים פנימה את השוקולד.
3. משטחים על גבי תבנית קטנה עם נייר אפיה או על גבי נייר אפייה בלבד (ראו תמונה).
4. אופים כ 20-25 דקות ב-180 מעלות עד התייצבות והזהבה.
5. מצננים לחלוטין לפני חיתוך.
6. חותכים לריבועים/אצבעות ומגישים.
7. מאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
ניתן להשתמש בשבבים דקים או עבים של שיבולת שועל.
אל תשטחו יותר מדי את התערובת על גבי התבנית כדי שלא תתייבש באפיה. אני משתמשת כאן בתבנית קטנה אבל ניתן לשטח את הבלילה ישירות על נייר אפיה.
מרקם החטיפים רך. יתאים לתינוקות ופעוטות המיומנים באכילת מרקם דומה. שימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אם תשתמשו בבננות בשלות מאוד העוגיה תתקבל מתוקה מספיק🙂 ממליצה להימנע מתוספות מתוקות (כמו שוקלד צ'יפס) בשגרה עבור קטנטנים עד גיל שנתיים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן