כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
10 תגובות
היי, קודם כל אני מתה על המתכונים שלך! משתמשת באתר שלך כמעט על בסיס יומי!
שלאה לגבי הקמח בעוגה – האם אפשר להשתמש בקמח מצות?
היי, תודה רבה
אני באמת לא יודעת להגיד הפעם כי לא ניסיתי.
היי, אפשר להחליף את החמאת שקדים במשהו אחר? שמן? חמאת אגוזים אחרת?

תודה
הייתי מנסה עם חמאת בוטנים
היי מהמם אפשר לדעת מה הציפוי
שמתי קישור בהערות
היי מורין
אני ממש אוהבת את במתכונים שלך!
האם אפשר להיל כמויות לעוגה גדולה יותר?
לא ניסיתי כאן אבל מאמינה שאין בעיה
היי,
תודה על הבלוג המעולה
אז הילד חוגג שנה וצריך עוגה לגן.
אפשר להמתיק עם בננה מרוסקת? נראה לך יעבוד מבחינת טעם ומרקם?
מזל טוב
מאמינה שכן אבל טרם יצא לי להתנסות