6-8 גזרים בינוניים
1 כף שמן זית
1/2 כפית מלח
לתיבול מעניין יותר הוסיפו גם (קצת מכל תבלין, כ-1/8 כפית):
כמון, שום גבישי, כורכום, קינמון
1. קולפים את הגזרים ופורסים לרצועות אחידות בגודלן.
2. מערבבים את הגזרים עם שמן זית ותבלינים.
3. בתנור: 180 מעלות, 20-25 דקות.
לאיירפרייר: 180 מעלות, 10-12 דקות.
4. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.
מרקם הגזרים גם אחרי אפיה עדיין דורש יכולת נגיסה ולעיסה. אינו מתאים לתינוקות שרק החלו להתנסות באוכל אצבע רך🙏🏻
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן