כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
22 תגובות
כמה כוסות זה יוצא מיץ מ 2 תפוזים?
באופן ההכנה כתוב בסעיף 2 מוסיפים מייפל האם זו טעות?
היי, לא. שימי לב שברכיבים מופיע כאופציונאלי. ללא המתקה, מתיקותם של המאפינס מעודנת מאוד.
אפשר להשתמש בקמח מלא במקום כוסמין?
כן
אפשר להקפיא?
בוודאי
היי מורין
מאוד אוהבת את המתכונים שלך! יצירתיים וקלים
הייתי רוצה לבקש אם אפשר יותר למדוד לפי כוסות מדידה או אפילו משקל של מוצרים כי אחרת זה יוצא טעם מאוד לא עקבי…
למשל לא מזמן הכנתי את הפנקייקים תפוז וגבינה שלך, והתפוז היה מלא מיץ שכל המתכון יצא מאיזון. כמות הקמח לא התאימה לפנקייק וגם לא היה ניתן להבין כמה זה בדיוק 3 כפות גבינה… בקיצור, יצא לבסוף מוצר מאוד לא מאוזן…
אז מה הכוונה למיץ מ2 תפוזים?
היי אני מבינה, בפעם הבאה שאכין אמדוד את הכמות לכוס ואעדכן. הרוב המוחלט של המתכונים הוא בכוסות מדידה אוניברסליות
כמה בדיוק מיץ תפוזים צריך? חושבת ש-2 תפוזים גדולים ששמתי הפכו את הבלילה לדלילה מידי..
היי לא התייצב אחרי האפיה? אמור לצאת בקירוב סביב כוס
אפשר להקפיא?
בטח
הי אפשר להשתמש בקמח רגיל?
היי, כן
היי מורין, מתאים להשתמש או להוסיף באופן חלקי קמח שיבולת שועל?
מאמינה שיעבוד, המרקם ישתנה
מה היית מוסיפה עכשיו במקום התפוזים, שעונתם עדיין לא החלה? חלב סויה יתאים?
לא ניסיתי כאן אבל מאמינה שנוזל אחר יכול להשתלב טוב
היי,
תודה על המתכון.
עד כמה הבלילה אמורה להיות נוזלית? עקבתי אחר המתכון והבלילה יצאה נוזלית מאוד, עד כדי שקשה לשים במאנג'טים. אולי יותר מדי מיץ תפוזים?
תודה
היי אור, הבלילה נוזלית אבל לא ברמה שתיארת. אולי יותר מדי מיץ ביחס לשאר המרכיבים?
תודה! טרפה גם כך, שמנו במאנג'טים קטנים ויצאו כמו חטיפים. ממש ממש אהבה!
שמחה לשמוע