2 כוסות (180 גרם) שיבולת שועל
1/4 כוס (20 גרם) קוקוס טחון
1 כפית אבקת אפיה
1.5 כפיות קינמון טחון
3 גזרים בינוניים קלופים ומגורדים
6 כפות מייפל (או רסק תפוחים לתינוקות)
2/3 כוס (150 מ"ל) שמן זית
גרידת לימון מלימון אחד (מגרדים בחורים הקטנים בפומפייה)
5 כפות חמאת בוטנים
אופציונאלי לזילוף מעל:
1/2 כף יוגורט יווני
1 כף מיץ לימון סחוט
שימו ❤ העוגה הופכת ליציבה ונוחה להחזקה אחרי צינון.
ניתן לאחסן עד 3 ימים במקרר או להקפיא.
המאפה רך ויתאים כאוכל אצבעות לתינוקות. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם. שימו ❤ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
תינוקות אינם זקוקים לתוספת סוכרים- ממליצה להשתמש ברסק תפוחים ללא תוספת סוכר במקום המייפל.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן