500 גרם פרגית טחונה
חצי כוס פירורי לחם/פירורים לל"ג
1 ביצה
חצי כפית שום גבישי
חצי כפית תבלין לעוף
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
לציפוי:
2 ביצים
פירורי לחם/פירורים לל"ג
*במידה והתערובת מאתגרת לקריצת צורות, ממליצה לקרר אותה למשך כ 20-30 דקות במקפיא.
המתכון מבוסס כאמור על המתכון של שירן מתתיהו עם שינויים שלי ולקוח מכאן.
מרקם השניצל קריספי מבחוץ ורך מבפנים. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי חשפתם למרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן