1 אבוקדו בינוני בשל
1 גביע יוגורט יווני דנונה 6.5% (או חצי כוס של יוגורט אחר לבחירתכם)
2 כפות קקאו שטוחות
1-2 כפות של ממתיק כמו מייפל טהור/סילאן
1. טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר/מעבד מזון עד קבלת מרקם קרמי וחלק.
2. מעבירים ללפחות שעתיים למקרר בכלי סגור.
3. מגישים.
מחפשים מעדן ללא סוכר מוסף בסגנון דומה? קפצו לכאן
בשל תכולת קפאין בקקאו. ממליצה על שילוב מעדן זה כחלק ממגוון מעל גיל שנה.
התאימו את המרקם למיומנות של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
3 תגובות
היי מורין!
אם אשים בננה אחת במקום המתקה זה יעבוד?
המתכון הזה נראה יותר טעים מהמתכון ששלחת אליו בקישור של מעדן לא ממותק..
חושבת שזה יעבוד טוב גם בהקפאה בצורת ארטיק? מתלבטת בגלל האבוקדו..,
לגמרי כן