3.5 כוסות שיבולת שועל עבה/דקה
¼ כוס קמח מלא/רגיל
¼ כוס סוכר חום
½ כפית מלח
2 כפות זרעי צ'יה
½ כוס בננה מעוכה (כ-1 בננה גדולה ובשלה מאוד)
½ כוס שמן ניטרלי (כגון קנולה, אבוקדו או קוקוס; או חמאה מומסת ללא מלח)
½ כוס מייפל/דבש
2 כפיות תמצית וניל
אפשרי:
⅓ כוס מיני שוקולד צ'יפס
ניתן לאחסן את חטיפי הגרנולה בכלי אטום או בשקית אחסון עד שבועיים. אני מעדיפה לאחסן אותם במקרר.
ניתן לעטוף כל בר בניילון נצמד/נייר אפייה אם רוצים.
אפשרי להמיר את השוקולד צ'יפס בצימוקים/חמוציות ואת הבננה בגביע קטן של רסק תפוחים ללא תוספת סוכר (כ-100 גרם).
את הקמח ניתן להמיר בקמח ללא גלוטן ולהשתמש בשיבולת שועל ללא גלוטן.
הערה לגבי הסוכר: נסיון להפחית בכמות הסוכר יצרו תוצאה תפלה מדי. תוכלו לנסות להוריד במעט בכמות המייפל/דבש לכ-1/3 כוס.
למי מתאים המתכון? שימו לב כי החטיפים דורשים יכולת נגיסה ולעיסה ואינם מותאמים לתינוקות כלל.
מחפשים חטיף שיבולת שועל מותאם לפיצקים? מוזמנים לבדוק את חטיפי הבננה וחמאת הבוטנים או חטיפי תפוח וחמאת בוטנים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן