4 כפות גרעיני תירס מבושלים/קפואים/משומרים
2 ביצים
2 כפות קמח רגיל/מלא/לל"ג
1. טוחנים את גרעיני התירס.
2. מערבבים עם שאר המרכיבים בקערה.
3. מחממים מחבת נון סטיק או מחבת משומנת.
4. מעבירים 1-2 כפות מהבלילה עבור כל פנקייק.
5. הופכים לאחר הזהבה והתייצבות.
6. מסירים מהאש אחרי הזהבת הצד השני.
השתמשי בגרעיני תירס מקלח טרי שבישלתי מראש. 1 קלח גדול יספיק לכ-4 כפות. עדיפות תזונתית להשתמש בסוג הטרי או הקפוא.
במידה ומשתמשים בגרעינים משימורים- השתדלו לבחור בסוג ללא תוספת סוכר.
עבור תינוקות ופעוטות- ממליצה שלא לוותר על שלב הטחינה של הגרעינים מטעמי בטיחות.
הפנקייק רך ויציב להחזקה- יתאים כאוכל אצבעות. התאימו את המרקם למיומנות של ילדכם. הקפידו לחשוף תחילה לכל הרכיבים בנפרד.
מאחסנים במקרר או מקפיאים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן