2 גזרים בינוניים מאודים/מבושלים*
1 כף רסק עגבניות
3 כפות גבינת שמנת
מעט אבקת שום
1/2 כפית פפריקה
1/2 כוס מי בישול מהפסטה
אפשרי: חופן מוצרלה מגורדת או גבינה אחרת
1. טוחנים יחד את כל המרכיבים למרקם חלק (כולל המים).
2. מעבירים לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה לכ-5 דקות (כך הרוטב מסמיך).
3. מערבבים עם פסטה מוסיפים גבינה מגורדת אם רוצים.
4. שומרים את הרוטב עד 3 ימים במקרר.
*אין חובה לבשל את הגזרים במידה ויש לכם טוחן מזון חזק מספיק.
שימו לב כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון האלרגניים בצורה מבוקרת (גבינת שמנת, פסטה).
אהבתם? נסו גם את הרטבים הבאים: שעועית לבנה וירוקים, עדשים אדומות וירקות, סלק ויוגורט יווני, פסטו עם ברוקולי.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן