10 תמרים מג'הול
1.5 כוסות אגוזי קשיו
2 כפות אבקת קקאו
2 כפות קוקוס טחון
1. משרים את אגוזי הקשיו למשך 30-60 דקות במים.
2. מסננים מנוזלים וטוחנים יחד עם כל שאר המרכיבים. אמור להתקבל כמעין בצק נוח לעבודה.
3. יוצרים כדורים ומאחסנים במקרר לשבוע ימים. ניתן גם להקפיא.
שימו לב כי אם אתם מגישים את המתכון מתחת לגיל 5 שנים על האגוזים להיטחן לחלוטין ללא שברים בשל סכנת חנק!
מרקם הכדור רך, התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד (קשיו נחשב למזון אלרגני בקבוצת האגוזים).
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן