2 כוסות שיבולת שועל מלאה
1 גזר קלוף ומגורד
1/2 כוס אגוזי פקאן
1/2 כוס שקדים
1/4 כוס קוקוס טחון
1/4 כוס סירופ מייפל טבעי
1/4 כוס שמן קוקוס/חמאה מומסים
1 כפית קינמון טחון*
1/2 כפית מלח
אפשרי:
1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
1/8 כפית אגוז מוסקט
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
2. מפזרים באופן אחיד על גבי נייר אפיה בתבנית
3. אופים במשך 25 ב-180 מעלות. מערבבים באמצע הדרך.
4. מאחסנים בכלי אטום עד שבועיים.
*במקום קינמון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט המרתי בכפית מהתבלין של "המתוקה של איילת".
לגירסה ללא גלוטן השתמשו בשיבולת שועל לל"ג.
המתכון כאמור מתאים לגילאי 5+ אבל תוכלו למצוא מתכוני גרנולה מותאמים לגיליים צעירים יותר: גרנולה צבעונית וגרנולה ללא תוספת סוכר.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן