1 כוס יוגורט יווני (10% שומן)
1/2 בננה גדולה/ 1 בננה קטנה בשלה
אפשרי:
המתקה עם סילאן/מייפל/דבש (דבש רק מעל גיל שנה)
1-2 תותים לקבלת צבע ורוד
1. טוחנים את היוגורט והבננה עד קבלת מרקם חלק.
2. מעבירים לשקית זילוף.
3. מניחים מקל ארטיק על גבי משטח קשיח מכוסה בנייר אפיה ומזלפים כל צורה שרוצים. אפשר להשתמש בחותכני עוגיות/תבנית ארטיקים.
4. במידה ורוצים- מקשטים.
לקבלת בלילה ורודה, שומרים מעט מהתערובת וטוחנים פנימה תות
5. מעבירים להקפאה ל-4 שעות/לילה.
6. מוציאים כ-5 דקות לטמפ' החדר ומגישים.
שימוש ביוגורט רגיל/עם פחות אחוזי שומן יוביל לבלילה נוזלית מדי. אפשרי לתבנית ארטיקים אבל לא לעיצוב צורה בעזרת חותכנים.
לחלופה טבעונית הייתי הולכת על יוגורט מבוסס קוקוס.
את מרקם הארטיק/גלידה אין צורך להציג לכם🙂 התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה למוצרי חלב.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
היי
אפשרי עם יוגורט יווני 6%?
במידה ולא, מאיפה משיגים יוגורט יווני 10%?
תודה
אפשרי. לגד ושופרסל יש יוגורט של 10% 🙂