גלידה ביתית מ-3 מרכיבים

גלידה שהיא בעצם לא גלידה אבל היא כ"כ טעימה, אתם חייבים לנסות!! תתאים לקטנטנים ולכל בני המשפחה.

זמן הכנה: 10 דקות

מצרכים:

לגירסת הבננה🍌

מצרכים (לכ-1 מנה גדולה):

1 בננה בשלה, חתוכה וקפואה

1-2 כפיות חמאת בוטנים/שקדים

1-2 כפיות חלב/משקה צמחי/חלב אם

אפשרי: 3-4 תותים קפואים

לגירסת האפרסק/נקטרינה 🍑

מצרכים (לכ-2 מנות גדולות):

3 נקטרינות/אפרסקים בשלים, חתוכים וקפואים

1/2 בננה בשלה, חתוכה וקפואה

1 גביע יוגורט יווני/רגיל/צמחי (~120 גרם)

2 כפיות מיץ לימון

אפשרי:
שוקולד מריר מומס מעל או כל תוספת שאוהבים

אופן הכנה:

1. מעבירים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים.

2. ‏מגישים מייד או מעבירים לתבנית ארטיקים ומקפיאים.

 

טיפים ותחליפים:

בא לכם להכין גביע גלידה ביתי? כאן תמצאו מתכון.

מתיקות הגלידה שלנו מעודנת ומגיעה מהפרי בלבד. במידה ותרצו, תמיד אפשר להמתיק עם מעט מייפל/סילאן.

הגלידה תתתאים החל מגיל חצי שנה. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.

 

Play Video

אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן

מתכונים נוספים שאולי יעניינו אותך:

עוגיות סנדוויץ' חמאת בוטנים

שלום וברוכים הבאים לאחת הפינות הקבועות עליי: " אני יכולה יותר טוב". הפעם עוגיות עם נינוח של חמאת בוטנים מ-3 מרכיבים מעולים. הרבה הרבה יותר טוב מעוגיות קנויות, בהבטחה :)

ריבת צ'יה ופרי

לפעמים הבנות שלי מבקשות ריבה. אז נכון שקיימות ריבות איכותיות לקניה, אבל ניסתם פעם להכין אחת כזאת שהיא ביתית, מהירה וללא סוכרים מוספים? מכינים, מאחסנים ויש פיתרון מעולה לבקרים עמוסים.

חטיפי גרנולה ושוקולד צ'יפס ביתיים

את המתכון שכאן ניסיתי מספר פעמים עד שהגעתי לתוצאה מוצלחת. היה לי חשק גדול לחטיפי גרנולה אבל כאלה עם מרכיבים מוכרים, ביתיים, סוכר בכמות מופחתת וללא ביצים או אלרגניים אחרים. קל להכנה, טעים בטירוף וניתן לאחסן במקרר במשך שבועות.

גרנולה ביתית ללא תוספת סוכר

מה הופך את המתכון הזה לממש מוצלח? קל להכנה, רק מרכיבים טובים, ללא תוספת סוכר ומתאים גם לקטנטנים (הכל בהערות). תהנו!

מעדן פרי ביתי

מכירים את המעדן עם תחתית הפרי הסמיך והכיפי? בואו נכין אחד כזה ביתי, בקלות ובכמה דקות בלבד!

טיובים ביתיים של יוגורט ופירות

היום בפינתנו- "אני יכולה יותר טיוב": טיובים ביתיים שמכינים בצ'יק, הטעם אדיר והבנות שלי התלהבו ממש!!!

קרקר בטטה

3 מרכיבים ויש לכם נשנוש מזין לקטנטנים :)

שניצלוני פרגית בצורות

נתקלתי במתכון מעניין של שירן מתתיהו בו היא פשוט "מעצבת" מהשניצל שלה צורות ריבועים. ילדים כ"כ אוהבים ומתחברים לדמויות מתוקות אז למה בעצם לא לקחת את החותכן האהוב עליהם וליצור ממנו שניצל טעים וביתי בצורות? :)

עוגת דלעת, תפוח עץ וסולת אישית לתינוקות

איך אוכלים דייסה טעימה עם הידיים? בדיוק כך😆⬇️ אם התינוק שלכן הגיע לשלב של אוכל אצבעות ואתן מחפשות מתכון קליל וטעים, שמרו לכן את המתכון הבא!

לביבות בטטה עדשים אפויות

אם התינוק שלכם נמצא בשלב של אוכל אצבעות ואתם תוהים במקרה איך לשלב קטניות בתפריט- הגעתם למקום הנכון😉 לביבות כתמתמות ורכות מבטטה ועדשים אדומות🧡

יצא לך להכין את המתכון? יש לך שאלות? כאן המקום לכתוב לי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *