2 כוסות קוביות מנגו קפוא
1/2 כוס קרם קוקוס/יוגורט יווני
גביעי גלידה
אפשרי: תוספת מעל השתמשתי בשוקולד מריר קצוץ)
1. מסדרים גביעי מאפינס בתבנית שקעים.
2. במידה ורוצים- מפזרים תוספת בתחתית (זה יהיה הציפוי בחלק העליון של הסורבה שלנו).
4. טוחנים פירות יחד עם קוקוס/יוגורט למרקם חלק.
5. מניחים את הסורבה בכל שקע ומוסיפים גביעי גלידה.
6. מחזירים להקפאה עד התייצבות (עם קרם קוקוס לקח פחות מחצי שעה).
כאן תמצאו מתכון לגביע וופל ביתי!
ניתן להשתמש בכל פרי קפוא שתרצו. אני השתמשתי כאן במיקס מוכן של מנגו ופירות נוספים. במידת הצורך מוסיפים עוד קרם קוקוס/יוגורט.
מתיקות הסורבה מעודנת ומגיעה מהפרי בלבד. במידה ותרצו, תמיד אפשר להמתיק עם מעט מייפל/סילאן.
הסורבה עצמו יתאים החל מגיל חצי שנה. ממליצה להוציא קצת לפני כדי לתת לסורבה להתרכך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד. עבור תינוקות- השתדלו להימנע מהמתקה, מתיקות הפירות תספיק בהחלט.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
מה הכוונה קוביות מנגו קפוא?
היי, אפשר להכין בבית: לחתוך מנגו לחתיכות ולהקפיא או לקנות מנגו שכבר מגיע קפוא.