500 גרם בשר בקר
1/4 כוס שיבולת שועל
1/4 כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום
1 ביצה
אפשרי: 1/2 כפית מלח
1. טוחנים שיבולת שועל, פטרוזיליה, פירורי לחם ושום.
2. מעבירים לקערה. מוסיפים את הבשר, הבצל, הביצה והתיבול.
3. מכדררים לקציצות קטנות ומניחים על גבי נייר אפיה.
4. אופים 20 דקות ב-180 מעלות.
5. מכניסים לרוטב או מגישים ללא.
נסו את רוטב העגבניות והירקות שלי. משתלב מעולה עם הקציצות.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
6 Responses
קציצות מעולות ונימוחות כל כך!
הולכות להיות הקבועות שלנו!
איזה כיף לשמוע!
חייבים לטחון?
היי, אפשר גם לקצוץ דק
מה אפשר לשים במקום ביצה לילד אלרגי?
היי, אפשר לנסות להמיר ב-2 כפות טחינה מעורבבת מעט עם מים.