לקציצות
500 גרם בשר בקר
3/4 כף תבלין "הקציצות של ניסים"*
1 כפית מלח
1 בטטה/גזר מגורדים דק
1/4 כוס של מי סודה קרים
לרוטב
1 חב’ רסק עגבניות ללא תוספת סוכר
400 גר’ עגבניות מרוסקות מוטי/פומי
1 כפית מלח
1/2-1 כוס מים
3/4 כפית סודה לשתייה
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 Responses
אם טובים קודם בתנור ואז מכניסים לרוטב האם אפשר יהיה למעוך הקציצות? הן יוצאות רכות?
כן 🙂
האם אפשר להשתמש בהודו א
במקום בקר?
האם אפשר להשתמש בהודו
במקום בקר?