2 בננות*
1 ביצה
1/4 כוס חלב/משקה צמחי
1/3 כוס קמח רגיל/מלא/כוסמת**
מעט שמן זית למחבת
1. טורפים ביצה, מוסיפים חלב וקמח ומערבבים עד איחוד מלא.
2. חותכים את הבננה לעיגולים וטובלים מכל הצדדים בבלילה.
3. מטגנים 1-2 מכל צד על אש בינונית-נמוכה.
4. מצננים מעט ומגישים עם כל תוספת שאוהבים.
5. ניתן לשמור בקירור או להקפיא.
*הפעם אין לנו צורך בבננות בשלות מדי אלא כאלה שיהיו יציבות מספיק🙂
**השתמשתי בקמח כוסמת לגירסה ללא גלוטן ויצא מעולה. זאת אופציה לשילוב קמח נפלא ומזין זה גם אם ילדכם אוכלים גלוטן. מאיה שלי כאמור צליאקית❤️
הפנקייקים רכים. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד.
לפיצקים ניתן לחצות את הפנקייק לחצי, טרם ההגשה.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
10 Responses
היי מורן בוקר טוב ויום נפלא
הנכד שלי בן 8חודשים המתכונים טובים גם עבורו נכון או שיש לך מתכונים לגיל הזה אשמח מאוד .כייף שפגשתי אותך על הדרך בדפדוף תודה רבה ❤️
היי רותי 🙂 בוודאי. לשים לב שהמרקם תואם את מיומנות האכילה של הנכד ונחשף למרכיבי המתכון
היי
אפשרי לתת חלב במתכון גם לתינוק בן 10 חוגשים?
היי, ניתן לשלב חלב ניגר כחלק ממתכון ותפריט מגוון גם לפני גיל שנה.
הכנתי עם קמח שקדים ונגיעת קמח עדשים אדומות, יצא מעדן ובת השנה ובן השנתיים טרפו את הכל (:
תודה עלייך ועל המתכונים שלך!
כל כך שמחה לשמוע, איזה כיף!
תודה על המתכונים!
מה אפשר לשים במקום ביצים בפנקייקים?
היי, על כל ביצה ניתן להמיר בחצי בננה או רבע כוס רסק תפוחים
יש אפשרות להכין עם קצח טף?
היי, מצטערת לא ניסיתי