כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
4 תגובות
היי, אפשר להשתמש בממרח תמרים? באיזו כמות? מניחה שאם כן אז כדאי להשמיט את ההמתקה?
היי, לא ניסיתי, לא בטוחה שהמרקם יהיה דומה. מניחה שהכמות היא בין 1/3-1/2 כוס.
היי במה אוכל להשתמש לציפוי במקום קוקוס?
היי, את יכולה להשמיט ולוותר על הציפוי