1/3 כוס/30 גרם שיבולת שועל (עבה או דקה)
1/2 בננה
מעט קינמון טחון
1 כפית מייפל/סילאן*
100 מ"ל מים
גביע יוגורט טבעי שאוהבים
לפני הכל- בוחרים כלי איחסון שמתאים לחימום במיקרוגל!
1. לכלי מעבירים שיבולת שועל, בננה, קינמון, מייפל/סילאן ומים.
2. מחממים במשך 60 שניות במיקרוגל.
3. מערבבים ומועכים מעט על הדרך את הבננה (אם לא בא לכם גושים, פשוט מעכו כראוי מראש).
4. מוסיפים את שכבת היוגורט מעל.
5. מעבירים למקרר למינימום שעתיים עד לילה.
6. אני פיזרתי קצת גרנולה ביתית מעל לפני ההגשה.
*מתאים לקטנטנים? בוודאי! המרקם דייסתי ומעורב עם יוגורט. במקרה הזה מתיקות הבננה תספיק בהחלט, אז וותרו על המייפל/סילאן. וודאו כי חשפתם לרכיבי המתכון האלרגניים בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן