1 חבילת פסטה (500 גרם)
כ-400 גרם פרגית חתוכות לקוביות
1 בצל סגול חתוך
1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
חופן קטן של עלי מרווה
מעט שמן זית
6 כוסות מים
מלח פלפל
1. שופכים את הפסטה לסיר גדול ורחב (השתמשתי בסוטאז')
2. מוסיפים בטטה, בצל, פרגית ומרווה.
3. מוסיפים שמן זית, תבלינים, מים ומערבבים.
4. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד התאדות הנוזלים (כ-30 דקות). מערבבים מדי פעם.
יעבוד עם כל סוג של פסטה. אני השתמשתי בריגוטיני.
השתמשתי כאן בסטייק פרגית מנוקה משומן.
הפרגית יוצאת רכה מאוד אחרי הבישול.
אמנם לא ניסיתי אבל את המרווה אפשר להשמיט או להמיר בעלי בזיליקום.
יתאים לקטנטנים שמנוסים באכילת מרקם דומה. שימו ❤️ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 Responses
היי מורין ! תודה על המתכון , עד שלב 4 בעצם לא מדליקים את האש בכלל ? תודה
היי הדס, נכון 🙂