1/2 כוס חמאת בוטנים חלקה וטבעית
1/3 כוס סירופ מייפל טבעי
1 כוס קמח שקדים (או 3/4 כוס קמח שיבולת שועל)
אפשרי למילוי העוגיות:
1/4 כוס חמאת בוטנים
1 כף דבש/סילאן/סירופ מייפל
מרקם העוגיות רך אך דורש יכולת נגיסה. התאימו את המרקם למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אנא שימו לב כי דבש ניתן רק אחרי גיל שנה ובכל מקרה: במידה וילדכם נחשפים לעוגיות קנויות בשגרה, זוהי אלטרנטיבה ביתית מזינה יותר. מתכון זה מכיל סוכר מוסף. לפי ההמלצות הקיימות כדאי לצמצם צריכתו למינימום עד גיל שנתיים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 Responses
הי מורן, תודה על המתכון
למה צריך להצמיד את שתי העוגיות באפייה?
תודה
אין חובה בכלל, המתכון המקורי פשוט כיוון לעוגיה בצורת בוטן 🙂