2 אגסים בשלים בינוניים, קלופים ומעוכים
3 כפות גדושות קמח רגיל/מלא/ללא גלוטן*
1 ביצה בינונית
חופן אוכמניות
*השתמשתי בקמח כוסמת שנחשב ללא גלוטן
מרקם הפנקייק רך. יתאים לקטנטנים שמיומנים באכילת מרקם דומה. שימו ❤ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד. כדאי למעוך מעט את האוכמניות לפני הערבוב בבלילה.
מתיקות הפנקייק מעודנת❗ ומגיעה מהפרות בלבד. לגדולים יותר ניתן להמתיק מעבר עם סילאן/מייפל וכו'.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 Responses
אפשר להכין עם אגסים מבושלים?
בהחלט