כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
4 תגובות
היי, התערובת לא ממש מתחברת לי לקציצה.. אולי פספסת מרכיב?!
להוסיף עוד קצת טחינה (אם אין מניעה- גם ביצה יכולה לעזור באיחוד)
בדיוק הכנתי קינואה לפי מתכון אחר שלך ״תשביל קינואה בטטה״
שם צריך לשים מים בדיוק ולחכות לאידוי.
אני יכולה להשתמש בקינואה המוכנה לקציצות או שיש סיבה למה לשים פה כמות גדול של מים ולסנן כמו פסטה?
אין בעיה. העיקר שתהיה מבושלת.