כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
9 תגובות
היי מורין,נראה מעולה!
רק רוצה לוודא… אחרי שאני משרה 20 דק במים רותחים, אני מעבירה לנינג'ה עם המים של ההשרייה או לסנן אותם?
היי נועה, הכל עובר יחד לבישול. אין צורך לסנן
היי
אם קודם בטעות בישלתי את העדשים ואז טחנתי בבלנדר? עדיין ייצא לי טוב?
אם הצלחת לטחון אז אני מניחה שכן
היי יקרה, אפשר להשתמש בקמח עדשים כתומות ישר?
היי, ראיתי כבר ברשת שאפשרי אבל אני לא יודעת להגיד אם הכמויות משתנות
רק רציתי לעדכן שיצא מדהים וכלכך מפתיע!
הי. תודה. המים הנוספים בסיר הם קרים או חמים? זה לא התקשה בקירור, צריך ג׳לטין?
היי, פחות משנה. אפשר מים קרים/פושרים. צריך לבשל עד שמסמיך מאוד וכך יבטיח שהתייצב בקירור.