500 גרם דג סלמון מנוקה מעור ועצמות
1/3 כוס קמח*
2 ביצים טרופות
1+1/4 כוסות פירורי פאנקו
1/2 כפית מלח
תרסיס שמן זית
*ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו קמח כוסמת/עדשים.
מה חשוב לדעת? דגים הינם אלרגן מרכזי. חשוב לחשוף תחילה בכמויות קטנות בכדי לשלול אלרגיה.
נמנעים מביצים? ניתן לקחת 2 כפות קורנפלור ולערבב עם 1 כף מים. במקרה הזה וותרו על שלב הקמח וצפו מייד בפירורים.
מרקם הדג קריספי. לא יתאים לקטנטנים בראשית האכילה אלא לפעוטות המנוסים בנגיסה ולעיסה. זה לגמרי תלוי ילד אבל לא הייתי מכוונת מתחת לגיל שנה וחצי בכל אופן🙏🏻
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן