5 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים קלופים
ירקות שאוהבים (אני השתמשתי בקפואים של ברוקולי ושעועית ירוקה וצהובה)
פילה סלמון בכמות הרצויה
1 כפית פפריקה
3/4 כפית שום גבישי
מלח פלפל לפי הטעם
שמן זית
1. חותכים את תפוח האדמה לקוביות קטנות.
2. מתבלים בכף שמן זית, פפריקה, שום ומלח פלפל ומניחים על גבי נייר אפיה בתבנית.
3. מכניסים לתנור ב-200 מעלות ל-20 דקות.
4. בקערה מזלפים על הירקות מעט שמן זית ומתבלים במלח פלפל.
5. מצרפים לתפוחי האדמה לחמש דקות.
6. לבסוף מתבלים את הדג בשמן זית ומלח ומצרפים לתבנית ל 15-20 דקות.
7. מוציאים ומגישים.
עם הירקות אפשר כאמור לגוון: כרובית, קולורבי, סלק ועוד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן