2 כפות שמן זית
1.5 כוסות קינואה שטופה
1 בצל קלוף וחתוך
1 בטטה בינונית קלופה חתוכה לקוביות
3 כוסות מים
מלח פלפל לפי הטעם
1. שוטפים את הקינואה.
2. מחממים סיר עם שמן.
3. מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה.
4. מוסיפים בטטה, קינואה, מים ותבלינים.
5. מביאים לרתיחה. מנמיכים אש ומבשלים מכוסה עד התאדות הנוזלים (כ-10 דקות).
את הקינואה מומלץ אף להשרות. בכל מקרה שטפו לפני הבישול.
ממליצה להגיש לצד פרי/ירק טרי, עשירים בויטמין C להגברת ספיגת הברזל שבקינואה.
רכיבי המתכון שכאן יתאימו החל מגיל חצי שנה. שימו ❤️ להתאים מבחינת המרקם (מעיכה, טחינה, אוכל אצבע), לחשוף תחילה לרכיבי המתכון בנפרד ולהשתדל להשמיט מלח לקטנטנים מתחת לגיל שנה.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן