1 בטטה גדולה
1/2 פלפל אדום/צהוב/כתום חתוך לקוביות קטנות
1/2 בצל לבן קצוץ דק
1 קישוא או 1 גזר מקולף ומגורד בפומפייה
2 ביצים או 4 כפות טחינה גולמית
2 פחיות טונה במים/בשמן
מעט שמן זית לטיגון הירקות
תיבול אפשרי: מעט פלפל שחור, אורגנו, בזיליקום, מלח (ממליצה לוותר על המלחה לתינוקות מתחת לגיל שנה).
16 תגובות
יצא מושלם! יעבוד לדעתך גם עם פילה סלמון? אחרי קיצוץ במעבד מזון?
לדעתי יעבוד מעולה. יש באתר גם מתכון ספציפי עם סלמון
תודה מורין המתכונים שלך נהדרים!! אם אני מכינה לתינוקת בת שנה, לאדות את הפלפל ואז גם לקלף?
היי סופי
בגלל שהפלפל קצוץ כאן, אין חובה לקלף אותו
באמת שכל מתכון שלך מצליח, זה מדהים. מינימום מאמץ, רך בטירוף וטעים לבת ה-8 חודשים שלנו.
שמחה ממש לשמוע
היי, לא הבנתי למה יצא לי ממש רך. זה לא אמור להיות במרקם של קציצה שמחזיקים ממש ביד?
כנראה עשיתי משהו לא נכון אבל ההוראות כל כך ברורות שאני לא מוצאת מה הבעיה ואולי זה פשוט אמור להיות ככה?
היי, המרקם אכן שואף לרך כי מיועד לקטנטנים. אחרי אפיה אמור להתגבש ולהיות מספיק יציב לאחזקה.
האם אפשר להחליף את הבטטה בתפוח אדמה ?
אפשרי, יצא מרקם קצת אחר
שכחת לכתוב להכפיל כמויות, מתחסל במהירות! תודה על עוד מתכון מושלם
שמחה מאוד לשמוע
מתכון מעולה!
יצא ממש טעים, חיסלתי בעצמי את הרוב
והפתיע אותי שהמרקם היה כל כך רך שזה ממש נמס לקטנה בפה.
ממליצה להכפיל כמויות!
כיף ממש לשמוע!
הכנתי הערב ויצא מעולה!! אכלתי המון
מקווה שיישאר משהו לקטנצ'יק למחר 

הוספתי מעט פלפל שחור ומעט אבקת שום – יוצא מטורף!!
וכמו שכתבו, ממש רך ונמס בפה ומתאים בול גם לתינוקות
איזה כיף לשמוע!